کد مطلب: 173549
رئيس تبليغات اسلامي شهرستان اردل؛
زمزمه دعاي روح بخش عرفه در 10 نقطه اردل طنين انداز شد
تاریخ انتشار : 1398/05/21
نمایش : 1069
نواي معنوي دعاي روح‌بخش عرفه٬ هم‌زمان با حجاج بيت‌الله الحرام در 10نقطه از شهرستان اردل طنين‌انداز شد .

به گزارش هفت چشمه، حجت الاسلام حميد بهرامي رئيس تبليغات اسلامي شهرستان اردل در حاشيه مراسم دعاي عرفه در گفت و گو با خبرنگار جهانبين نيوز اظهار داشت:نواي معنوي دعاي روح‌بخش عرفه٬ هم‌زمان با حجاج بيت‌الله الحرام در 10 نقطه از شهرستان اردل طنين‌انداز شد .


بهرامي افزود:عرفه يکي از روزهاي سفارش شده خداست که در آن انسان با دعا و نيايش علاوه بر طلب عفو از خداوند متعال ارتباط خود را با معبودش بيشتر مي‌کند، پيشوايان ديني و امامان معصوم (ع) با استفاده از موقعيت معنوي اين روز، مردم را به راز و نياز، تقويت و پيوند با سرچشمه کمالات الهي تشويق و ترغيب مي‌کردند.

وي اظهار کرد:امام حسين(ع) با استفاده از فضاي معنوي روز عرفه در صحراي عرفات و در دامنه کوه جبل‌الرحمه مناجات زيباي خود را زمزمه کردند و مرسوم است که اين دعاي شريف در بين شيعيان در اين روز گرامي قرائت شود.

رئيس تبيلغات اسلامي شهرستان اردل بيان کرد:در اين مراسم شرکت کنندگان به ياد مناجات‌هاي امام حسين (ع) و ياران آن حضرت در صحراي عرفات؛ دعاي عرفه را زمزمه کردند.

انتهاي پيام/570ه

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg